Betaling

Wij aanvaarden de volgende betalingsmogelijkheden:

Hoewel betaaldienstproviders ons hoge kosten aanrekenen, brengen wij u geen betalingskosten in rekening!

Betalingen met debet- en kredietkaarten worden afgehandeld en beveiligd door Europabank, wiens betaalplatform is beveiligd volgens de hoogste SSL-standaard in de betaalkaartsector (PCI Compliant). Het voldoet aan de strengste beveiligingsstandaarden.

Onze betalingsprocedure voorziet in de verzending van een e-mail wanneer uw betaling is uitgevoerd. Deze e-mail is een bevestiging van uw betaling en bevat alle informatie over uw bestelling.

Bancontact / Mister Cash
Deze betaalmethode kan alleen in België worden gebruikt. U betaalt in uw vertrouwde internetbetaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethoden van uw bank. 

IDeal 
Deze betaalmethode kan alleen in Nederland worden gebruikt. U betaalt in uw vertrouwde internetbetaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethoden van uw bank.

Maestro
In de meeste EU-landen zijn alle Maestro-kaarten al geactiveerd voor winkelen via internet. In sommige landen zijn nog niet alle kaarten geactiveerd voor e-commerce. Neem contact op met de bank die uw Maestro-kaart heeft uitgegeven voor meer informatie over de mogelijkheden om online te betalen met Maestro.

Kredietkaarten
Wij accepteren Visa, Mastercard en Carte Bleue. Alle transacties zijn veilig en gecodeerd. We slaan uw creditcardgegevens niet op.

 

Deze meertalige website is ontwikkeld met de steun van

https://www.flandersinvestmentandtrade.com/export/sites/trade/files/subsidies/FIT_CombiLogo_Int_1line_0.jpg

Lambiek • Oude Geuze • Oude Kriek • Framboos • Faro
© 2007-2021 | Het Huis van de Geuze | Pajottenland

 

Comments