TRAPPIST SOAP & SHAMPOO

TRAPP. Westmalle Dubbel Douchegel 33 cl

Naast de positieve eigenschappen van het trappistenbier, heeft de douchegel met Westmalle Dubbel ook een aangename geur die een unieke waservaring verzekert.

€ 11,95
6 items

TRAPP. Westmalle Dubbel Handzeep 25 cl

De handzeep met Westmalle Dubbel is een zachte, reinigende, unieke handzeep dankzij de polyfenolen, mineralen, vitaminen en oligo-elementen van het trappistenbier.

€ 10,45
6 items

TRAPP. Westmalle Dubbel Bodylotion 25 cl

De bodylotion met Westmalle Dubbel is een uitstekend product voor de huidverzorging, dankzij de polyfenolen, mineralen, vitaminen en oligo-elementen van het trappistenbier en de toevoeging van goudsbloem.

€ 15,95
6 items

TRAPP. Westmalle Dubbel Handzeep 1/2 liter

De handzeep met Westmalle Dubbel is een zachte, reinigende, unieke handzeep dankzij de polyfenolen, mineralen, vitaminen en oligo-elementen van het trappistenbier.

€ 13,95
1 items

TRAPP. Westmalle Dubbel Shampoo 50 cl

De zusters van Brecht maken zeepproducten en de monniken van Westmalle trappistenbier. De Westmalle Dubbel, gebrouwen op amper 5 kilometer van de abdij van Brecht, werd toegevoegd aan een kwaliteitsshampoo van de zusters-trappistinnen en zo werd de TRAPP. trappistenbiershampoo ontwikkeld.

€ 14,95
5 items

TRAPP. Westmalle Dubbel Douchegel 1/2 liter

De douchegel met Westmalle Dubbel heeft, naast de positieve eigenschappen van het trappistenbier, een aangename geur die een unieke was ervaring verzekert.

€ 15,95
4 items

TRAPP. trappist beer shampoo 33cl

The Trappistines of the Abbey of Our Lady of Nazareth in Brecht (Belgium) came up with a world premiere shampoo to which 10% of the renowned Westmalle Dubbel was added. It is the first hair care product made with a real Trappist beer.

€ 10,95
6 items

Trapp Lavendel handzeep navulpak - 1 liter

Zachte, hydraterende, vloeibare handzeep van de Trappistinnenabdij van Brecht die gemaakt werd met etherische lavendelolie van de trappisten van Aiguebelle in de Provence. 

€ 13,95

Trapp Lavendel handzeep - 300 ml

Deze zachte, hydraterende, vloeibare handzeep van de Trappistinnenabdij van Brecht wordt gemaakt met etherische lavendelolie van de trappisten van Aiguebelle in de Provence. 

€ 5,45
9 items

PROMOPACK! Trapp Lavendel Handzeep handpompflesje van 30 cl + navulpak van 1 liter

Bespaar 10% op de officiële prijs met dit promopack!

€ 17,46
5 items

Trapp Aloë Vera handzeep - 300 ml

Deze vloeibare handzeep van de Trappistinnen van Brecht wordt vervaardigd met natuurlijk extract van aloë vera en  verzorgt en hydrateert de huid.

€ 5,75
5 items

Trapp Aloë Vera handzeep navulpak - 1 liter

Navulpak met vloeibare handzeep van de Trappistinnen van Brecht. Deze zeep, die vervaardigd wordt met natuurlijk extract van aloë vera, verzorgt en hydrateert de huid.

€ 14,90

PROMOPACK! Trapp Aloë Vera Handzeep handpompflesje van 30 cl + navulpak van 1 liter

Bespaar 10% op de officiële prijs met dit promopack bestaande uit een handvulpompje van 30 cl en een 1-liternavulpak met vloeibare handzeep van de Trappistinnen van Brecht.

€ 18,58
4 items

This website is developed with the support of

https://www.flandersinvestmentandtrade.com/export/sites/trade/files/subsidies/FIT_CombiLogo_Int_1line_0.jpg

Lambic • Oude Geuze • Oude Kriek • Framboise • Faro
© 2007-2021 | Het Huis van de Geuze | Pajottenland

 

Comments