Ontdek de geneugten van het Pajottenland en de Zennevallei

De streek tussen Zenne en Dender is beroemd voor haar heuvelachtige landschap, Brabantse trekpaarden, Brueghel, Oude Geuze, kriek en tal van andere lambiekbieren. Het is de enige streek ter wereld waar er zoveel brouwerijen zijn die bieren produceren op basis van spontane gisting. Bierliefhebbers uit binnen- en buitenland komen graag naar deze streek om meer te weten te komen over deze  bieren. Verder zijn er ook distilleerders en sommeliers actief die op basis van lambiekbieren topproducten weten te maken. Zelfs de wijnbouw maakt opnieuw dankbaar gebruik van het glooiende landschap. Lokale wijnmakers zijn erin geslaagd om uitstekende wijnen te produceren die in menig sterrenrestaurant worden geschonken. Al deze producten vind je op deze website. 

Een enorme keuze aan ambachtelijke bieren

De catalogus van Het Huis van de Geuze biedt een ruime keuze aan traditionele lambiekbieren en craft bieren van het Pajottenland en de Zennevallei. Heel wat van deze bieren zijn niet zo gemakkelijk te vinden in reguliere drankenhandels. Naast de producten van klassieke geuzeproducenten zoals Boon, De Troch, 3 Fonteinen, Girardin, Hanssens, Lindemans, Oud Beersel, en Timmermans, bieden wij ook bieren van kleine bierstekers en brouwerijen aan zoals De Cam, Tilquin, Lambiek Fabriek, Den Herberg en OWA Brewing. Zelfs geuzepaté zit in ons assortiment. Gaandeweg hebben we ook andere bieren aan ons gamma toegevoegd, te beginnen met producten van lokale producenten van ambachtelijke hogegistingsbieren, vatengerijpte brouwsels en Vlaams Oudbruin.

De meeste mensen hebben niet de tijd niet om alle brouwerijen in onze streek een voor een te bezoeken. Daarom bieden wij via deze website een comfortabele oplossing. Je kan namelijk de bestelde goederen ofwel afhalen (na afspraak) ofwel naar je thuis laten opsturen. 

Wijnen en sterke dranken

Om tegemoet te komen aan de vraag van tal van levensgenieters, voor wie de lijn tussen bier en andere dranken niet zo absoluut hoeft te zijn, hebben wij ons assortiment recent ook uitgebreid met Pajotse wijnen, distillaten en zelfs hybride dranken zoals de vin lambieké. Op die manier wil Het Huis van de Geuze, zonder zijn oorsprong te verloochenen, een vitrine zijn voor de streekproducten uit het Pajottenland, de Zennevallei en daarrond. Alle producten op deze website dragen de volgende elementen in zich: aandacht voor het ambacht, zin voor kwaliteit en geproduceerd met passie.

BESTELLINGEN VAN 200 EUR EN MEER
WORDEN GRATIS GELEVERD

IN BELGIE EN NEDERLAND

Correcte, lage prijzen

Het verzenden van dranken vereist speciale aandacht. Daarom zorgen wij ervoor dat de flessen worden verzonden in stevige, dubbelwandige kartonnen flessenverzenddozen, die voldoen aan de kwaliteitseisen van de grote koerierbedrijven. Wij hebben een overeenkomst ondertekend met een snelle bezorgdienst aan huis. Hierdoor kunnen wij nu zowel in België als Nederland aan hetzelfde lage tarief laten leveren. Grote bestellingen worden in België en Nederland zelfs gratis geleverd. Ook voor andere EU-landen (o.a. Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Scandinavië, Italië...) liggen de verzendkosten in vergelijking met vroeger een aanzienlijk stuk lager.

Laat u echter niet misleiden door nog goedkopere verzendkosten op andere online drankenwinkels. Veelal zijn dezelfde producten op andere websites vaak 15, ja zelfs tot 30 % duurder. Als consument is het belangrijk te weten is dat wij onze prijzen zo laag mogelijk houden, volledig in lijn met die van gewone bierwinkels in het Pajottenland en de Zennevallei. Vergelijk dus gerust onze prijzen met die van andere online shops. Je zal al gauw het verschil merken.

Wij aanvaarden

In onze webshop beschikbare merken:

<p>Brouwerij Boon</p> <p>Geuzestekerij De Cam</p> <p>Brouwerij Den Herberg</p> <p>De Koninck</p>
<p>De Troch</p> <p>Brouwerij 3 Fonteinen</p> <p>Brouwerij Girardin</p> <p>Geuzestekerij Hanssens</p>
<p>HORAL</p> <p>Lambiek Fabriek</p> <p>Brouwerij Lindemans</p> <p>Moriau</p>
<p>Brouwerij Oud Beersel</p> <p>Bierstekerij OWA</p> <p>Gueuzerie Tilquin</p> <p>Brouwerij Timmermans</p>

Deze meertalige website is ontwikkeld met de steun van

https://www.flandersinvestmentandtrade.com/export/sites/trade/files/subsidies/FIT_CombiLogo_Int_1line_0.jpg

Lambiek • Oude Geuze • Oude Kriek • Framboos • Faro
© 2007-2021 | Het Huis van de Geuze | Pajottenland