Ontdek de bieren van het Pajottenland en de Zennevallei

De streek tussen Zenne en Dender is beroemd voor haar glooiend landschap, Brabantse trekpaarden, Brueghel, Oude Geuze, kriek en tal van andere lambiekbieren. Het is de enige streek ter wereld waar er zoveel brouwerijen zijn die bieren produceren op basis van spontane gisting. Bierliefhebbers uit binnen- en buitenland komen graag naar deze streek om meer te weten te komen over deze  bieren. Naast de lambiekbrouwerijen en geuzestekerijen zijn er recent ook in het Westen van Vlaams-Brabant heel wat kwaliteitsvolle microbrouwerijen actief. 

Een grote keuze aan ambachtelijke bieren

De catalogus van Het Huis van de Geuze biedt een ruime keuze aan traditionele lambiekbieren en craft bieren van het Pajottenland en de Zennevallei. Heel wat van deze bieren zijn niet zo gemakkelijk te vinden in reguliere drankenhandels. Naast de producten van klassieke geuzeproducenten zoals Boon, De Troch, 3 Fonteinen, Girardin, Hanssens, Lindemans, Oud Beersel, en Timmermans, bieden wij ook bieren van kleine bierstekers en brouwerijen aan zoals De Cam, Tilquin, Lambiek Fabriek, Den Herberg en OWA Brewing. Voortaan zitten zelfs geuzepaté en geuzekaas in ons assortiment.

En omdat de meeste mensen de tijd niet hebben om alle brouwerijen in onze streek afzonderlijk te bezoeken, bieden wij via deze websop een comfortabele oplossing. Je kan namelijk de bestelde goederen ofwel afhalen (na afspraak) ofwel naar je thuis laten opsturen. 

BESTELLINGEN VAN 200 EUR EN MEER
WORDEN GRATIS GELEVERD

IN BELGIE EN NEDERLAND

Correcte, lage prijzen

Het verzenden van bier vereist speciale aandacht. Daarom zorgen wij ervoor dat de flessen worden verzonden worden in stevige, dubbelwandige kartonnen flessenverzenddozen, die voldoen aan de kwaliteitseisen van de grote koerierbedrijven. Wij hebben een overeenkomst ondertekend met een snelle bezorgdienst aan huis. Hierdoor kunnen wij nu zowel in België als Nederland aan hetzelfde lage tarief laten leveren. Grote bestellingen worden in België en Nederland zelfs gratis geleverd. Ook voor andere EU-landen (o.a. Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Scandinavië, Italië...) liggen de verzendkosten in vergelijking met vroeger een aanzienlijk stuk lager.

Laat u echter niet misleiden door nog goedkopere verzendkosten op andere online bierwinkels. Veelal zijn dezelfde bieren op andere websites vaak 15, ja zelfs tot 30 % duurder. Als consument is het belangrijk te weten is dat wij onze prijzen zo laag mogelijk houden, volledig in lijn met die van gewone bierwinkels in het Pajottenland en de Zennevallei. Vergelijk dus gerust onze prijzen met die van andere online shops. Je zal al gauw het verschil merken.

Ook mooi meubilair vervaardigd uit eikenhouten vaten

Naast ambachtelijke bieren bieden wij in onze afdeling Meubilair plantenbakken, tonnen, tafels en loungemeubelen in Franse eik aan die geschikt zijn voor binnen en buiten gebruik. Ze werden stuk voor stuk met het nodige vakmanschap vervaardigd werden uit authentieke, eikenhouten tonnen, waarin vroeger wijn of bier werd bewaard. Ieder meubelstuk is uniek want elk vat heeft zijn specifieke kenmerken.  

COVID19 update

Beste klant,

In deze corona-periode kunnen we helaas onze gebruikelijke levertermijnen niet meer garanderen. Soms zijn er veel vertragingen door de uitzonderlijk hoge volumes bij de bezorgdiensten.  Toch blijven we er alles aan doen om jullie bestellingen zo snel mogelijk te leveren.

We nemen, zowel als onze bezorgpartner DPD, extra maatregelen om de gezondheid van onze medewerkers, klanten en partners zo goed mogelijk te waarborgen. 

Voor specifieke gezondheidsvragen verwijzen wij je naar de speciale informatiesite over het corona-virus van de Belgische overheidMet vragen kan je terecht op het nummer 0800 14689 of mail naar info-coronavirus [at] health [dot] fgov [dot] be.

Wij aanvaarden

In onze webshop beschikbare merken:

<p>Brouwerij Boon</p> <p>Geuzestekerij De Cam</p> <p>Brouwerij Den Herberg</p> <p>De Koninck</p>
<p>De Troch</p> <p>Brouwerij 3 Fonteinen</p> <p>Brouwerij Girardin</p> <p>Geuzestekerij Hanssens</p>
<p>HORAL</p> <p>Lambiek Fabriek</p> <p>Brouwerij Lindemans</p> <p>Moriau</p>
<p>Brouwerij Oud Beersel</p> <p>Bierstekerij OWA</p> <p>Gueuzerie Tilquin</p> <p>Brouwerij Timmermans</p>

Lambiek • Oude Geuze • Oude Kriek • Framboos • Faro
© 2007-2021 | Het Huis van de Geuze | Pajottenland

 

Comments