Het Huis van de Geuze biedt ProxyPack-diensten aan voor bestellingen
bij BXLBeerFest
, Cantillon en 3 Fonteinen.

Proxy Service

Cantillon ProxyPack Service (uitsluitend EU-bestemmingen)

Het Huis van de Geuze biedt via zijn partner NO PARKING (info@no-parking.be) een proxy & packaging (ProxyPack) dienst aan voor bestellingen bij Cantillon.

Klanten die gebruik maken van de ProxyPack Service kunnen hun aankoop bij Cantillon combineren met bieren van Het Huis van de Geuze om zo verzendkosten te besparen.

Het Cantillon ProxyPack-tarief voor 6 flessen bedraagt ​​25 EUR en moet worden betaald aan NO PARKING (IBAN BE88 0016 7144 9941 – BIC GEBABEBB). De kosten dekken de ophaal-, verpakkings- en administratiekosten. De verzendkosten dienen nog apart aan Het Huis van de Geuze te worden betaald.

BELANGRIJK: de aanschaf van de ProxyPack-service garandeert niet dat u pakketten in beperkte oplage bij Cantillon kunt kopen. De ProxyPack-vergoeding is enkel een verpakkings- en ophaalvergoeding. De klant die gebruik wil maken van ProxyPack, blijft volledig verantwoordelijk voor het in één enkele e-mail bezorgen van alle nodige documenten (kopie van de bestelling + identiteitskaart) aan NO PARKING. Gelieve niet te betalen voor de ProxyPack-service TOTDAT we hebben bevestigd dat de afhaling is voltooid en dat uw bieren in ons magazijn zijn. Het Huis van de Geuze verzendt enkel naar EU-lidstaten.

 

 

BXLBeerFest ProxyPack Service (uitsluitend EU-bestemmingen)

Het Huis van de Geuze biedt via zijn partner NO PARKING (info@no-parking.be) een proxy & packaging (ProxyPack) dienst aan voor bestellingen bij BXLBeerFest.

Klanten die gebruik maken van de ProxyPack Service kunnen hun aankoop bij BXLBeerFest combineren met bieren van Het Huis van de Geuze om zo verzendkosten te besparen.

Het ProxyPack-tarief voor 6 flessen bedraagt ​​25 EUR en moet worden betaald aan NO PARKING (IBAN BE88 0016 7144 9941 – BIC GEBABEBB). De kosten dekken de ophaal-, verpakkings- en administratiekosten. De verzendkosten dienen nog apart aan Het Huis van de Geuze te worden betaald.

BELANGRIJK: de aanschaf van de ProxyPack-service garandeert niet dat u pakketten in beperkte oplage bij BXLBeerFest kunt kopen. De ProxyPack-vergoeding is enkel een verpakkings- en ophaalvergoeding. De klant die gebruik wil maken van ProxyPack, blijft volledig verantwoordelijk voor het in één enkele e-mail bezorgen van alle nodige documenten (kopie van de bestelling + identiteitskaart) aan NO PARKING. Gelieve niet te betalen voor de ProxyPack-service TOTDAT we hebben bevestigd dat de afhaling is voltooid en dat uw bieren in ons magazijn zijn. Het Huis van de Geuze verzendt enkel naar EU-lidstaten.

 

 

3 Fonteinen ProxyPack Service (uitsluitend EU-bestemmingen)

Het Huis van de Geuze biedt een proxy- en verpakkingsservice (ProxyPack) aan voor 3 Fonteinen-bestellingen via onze partner NO PARKING voor klanten in andere EU-lidstaten (zie onze lijst met land waar we pakketten laten leveren).

Klanten die gebruik maken van de ProxyPack Service kunnen hun aankoop bij 3 Fonteinen combineren met bieren van Het Huis van de Geuze om zo verzendkosten te besparen.

Het ProxyPack-tarief voor 6 flessen van 75 cl of 12 flessen van 37,5 cl of 2 flessen van 150 cl bedraagt ​​12 EUR en dekt de verpakking en administratie. De verzendkosten dienen nog apart aan Het Huis van de Geuze te worden betaald. De ProxyPack-vergoeding is verschuldigd aan NO PARKING (IBAN BE88 0016 7144 9941 – BIC GEBABEBB). Goederen verzonden door Het Huis van de Geuze zijn verzekerd tot een maximale waarde van 500 EUR per pakket.

Indien u gebruik wilt maken van onze ProxyPack Service,
1. vergeet bij de bestelling bij 3 Fonteinen niet het volgende adres als afleveradres op te geven:
HET HUIS VAN DE GEUZE / [UW NAAM]
Tuitenbergstraat 55
1750 Lennik
2. contacteer onze volmachtpartner NO PARKING (info@no-parking.be) en stuur een kopie van uw bestelling met 3 Fonteinen incl. een foto van uw ID of paspoort.

BELANGRIJK: de aanschaf van onze ProxyPack-service garandeert niet dat u pakketten in beperkte oplage kunt kopen bij 3 Fonteinen. De ProxyPack-vergoeding is enkel een verpakkings- en administratievergoeding. NO PARKING en Het Huis van de Geuze nemen geen verantwoordelijkheid voor 3 Fonteinen-packs totdat deze bij Het Huis van de Geuze zijn afgeleverd.

Pin It on Pinterest

Delen