OWA Azuki Lambic 37,5 cl

 10,22

Lambiek waaraan azukibonen werden toegevoegd. Azuki werd eerst gekweekt in de Himalaya en vervolgens in China en Korea (na 1000 voor Christus), en bereikte later Japan, waar het momenteel de tweede meest populaire groente is na sojabonen. Azukibonen smaken notig en worden in heel Azië voornamelijk in snacks en desserts gegeten. De smaak is zoeter dan die van andere peulvruchten. Ze zijn ook makkelijker te verteren dan de meeste andere bonen. Azukibonen zijn rijk aan eiwitten en vezels. Tevens bevatten ze ook vitamine B, zink, ijzer en mangaan.

Lambic to which azuki beans were added. Azuki was first cultivated in the Himalayas and then in China and Korea (after 1000 BC), and later reached Japan, where it is currently the second most popular vegetable after soybeans. They taste nutty and are mainly eaten in snacks and desserts throughout Asia. The taste of azuki beans is sweeter than that of other legumes. They are also easier to digest than most other beans. Azuki beans are rich in protein and fiber. They also contain vitamin B, zinc, iron and manganese.

Lambic auquel ont été ajoutés des haricots azuki. Azuki a d’abord été cultivé dans l’Himalaya, puis en Chine et en Corée (après 1000 avant JC), atteignant plus tard le Japon, où il est actuellement le deuxième légume le plus populaire après le soja. Les haricots azuki ont un goût de noisette et sont principalement consommés dans les collations et les desserts dans toute l’Asie. Le goût est plus sucré que celui des autres légumineuses. Ils sont également plus faciles à digérer que la plupart des autres haricots. Les haricots azuki sont riches en protéines et en fibres. Ils contiennent également de la vitamine B, du zinc, du fer et du manganèse.

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Artikelnummer: OWAAZU375 Categorie:

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Lambiek waaraan azukibonen werden toegevoegd. Azuki werd eerst gekweekt in de Himalaya en vervolgens in China en Korea (na 1000 voor Christus), en bereikte later Japan, waar het momenteel de tweede meest populaire groente is na sojabonen. Azukibonen smaken notig en worden in heel Azië voornamelijk in snacks en desserts gegeten. De smaak is zoeter dan die van andere peulvruchten. Ze zijn ook makkelijker te verteren dan de meeste andere bonen. Azukibonen zijn rijk aan eiwitten en vezels. Tevens bevatten ze ook vitamine B, zink, ijzer en mangaan.

Lambic to which azuki beans were added. Azuki was first cultivated in the Himalayas and then in China and Korea (after 1000 BC), and later reached Japan, where it is currently the second most popular vegetable after soybeans. They taste nutty and are mainly eaten in snacks and desserts throughout Asia. The taste of azuki beans is sweeter than that of other legumes. They are also easier to digest than most other beans. Azuki beans are rich in protein and fiber. They also contain vitamin B, zinc, iron and manganese.

Lambic auquel ont été ajoutés des haricots azuki. Azuki a d’abord été cultivé dans l’Himalaya, puis en Chine et en Corée (après 1000 avant JC), atteignant plus tard le Japon, où il est actuellement le deuxième légume le plus populaire après le soja. Les haricots azuki ont un goût de noisette et sont principalement consommés dans les collations et les desserts dans toute l’Asie. Le goût est plus sucré que celui des autres légumineuses. Ils sont également plus faciles à digérer que la plupart des autres haricots. Les haricots azuki sont riches en protéines et en fibres. Ils contiennent également de la vitamine B, du zinc, du fer et du manganèse.

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