Lambiek Fabriek

Lambiek Fabriek Brett-Elle Oude Geuze - 37,5cl

Lambiek Fabriek produceert deze Oude Geuze van verschillende, zelfgebrouwde lambieken. Het woord ‘Fabriek’ in de naam verwijst naar de straatnaam waar het allemaal begon. De eerste opslagplaats is namelijk gelegen langs de Fabriekstraat in de Leeuwse deelgemeente Ruisb

€ 4,42
72 items

Lambiek Fabriek Brett-Elle Oude Geuze - 75cl

Deze Oude Geuze is een blend van verschillende lambieken van Lambiek Fabriek, die in de ketels van Belgoo in Sint-Pieters-Leeuw worden gebrouwd. Vooraleer het in houten tonnen wordt overgepompt,  wordt het wort aan de buitenlucht blootgesteld in het koelschip dat boven de

€ 8,18
26 items

Lambiek Fabriek Oude Kriek Jart-Elle 37,5cl

Traditionele Oude Kriek die gemaakt werd uit lambiek die 100% door Lambiek Fabriek zelf gebrouwen werd. Kriekenmaceratie van 6 maanden. 300 gr fruit per liter. 

€ 5,00
28 items

Lambiek Fabriek Oude Kriek Jart-Elle 75cl

Traditionele Oude Kriek die het Europese GTS-label (Gegarandeerde Traditionele Specialiteit) draagt en die gemaakt werd uit lambieken die 100% door Lambiek Fabriek zelf gebrouwen werd. 300gr krieken per liter. Kriekenmaceratie van 6 maanden op lambiek. 

€ 9,49
14 items

Lambiek Fabriek Fontan-Elle Young & Wild 75cl

<p>Fontan-Elle Young &amp; Wild 75cl</p>

Fontan-Elle is een mengeling van een en twee jaar oude lambieken die gekozen werden omwille van hun fruitige eigenschappen, en gebotteld werden zonder de toevoeging van oude lambiek.

€ 8,81
1 items

Lambiek Fabriek Natur-Elle Organic Geuze 75cl

De Natur-Elle 'Organic Geuze' is een blend van verschillende biolambieken van verschillende jaargangen. Deze lambieken zijn gebrouwen met biologisch geteelde grondstoffen.
€ 10,78
14 items

Lambiek Fabriek Brett-Elle Oude Geuze Magnum - 150cl

€ 24,20
16 items

Lambiek Fabriek Black-Belle Juicy & Wild 75cl

Een unieke ongefilterde blend van zelf gebrouwen lambieken, gerijpt op eikenhouten vaten en gemacereerd met zwarte bessen (cassis). Ca. 300 gr/liter.

€ 9,74
19 items

Lambiek Fabriek Muri-Elle 75cl

Een ongefilterde blend van zelf gebrouwen lambieken met een alcoholpercentage van 7 procent. Gerijpt op eikenhouten vaten en gemacereerd met braambessen (ca. 300 gr/liter).

€ 9,83
20 items

Lambiek Fabriek Pluri-Elle 75cl

Een ongefilterde blend van zelf gebrouwen lambieken gerijpt op eikenhouten vaten met verschillende fruitsoorten (zwarte, rode en wilde blauwe bes, braam, framboos, aardbei). Alcoholpercentage: 6,2 %.

€ 9,83
21 items

Lambiek Fabriek BIO Black-Belle Organic & Wild 75cl

De Organic & Wild Black-Belle is een biolambiek waarop een aantal maanden zwarte bes (cassis) heeft gemacereerd. Het is een fris en fruitig zomerbier met een alcoholpercentage van 6,5% vol. De typische karakteristieken van de lambiek zijn nog mooi aanwezig.

€ 9,91
4 items

Lambiek Fabriek Bord-Elle Oude Geuze 75cl

Een klassieke blend met een alcoholpercentage van maar liefst 10,5% dankzij de grotere graanstorting bij het brouwen. Een Oude Geuze voor wie het wat straffer mag zijn!

€ 9,70
3 items

Lambiek Fabriek Oude Schaarbeekse Kriek Schar-Elle 75cl

Een Oude Kriek, geproduceerd op de klassieke manier met Schaarbeekse krieken. Dit fruitbier heeft een alcoholpercentage van 6,2 %.

€ 11,00
26 items

Lambiek Fabriek Colon-Elle Single & Wild 75cl

Single & Wild Colon-Elle is een lambiekblend met hergisting op de fles. Ongeveer 90% van de blend heeft gedurende 18 maanden gerijpt op bourbon whiskey vaten van de Mechelse brouwerij Het Anker.

€ 12,28
17 items

HORAL Oude Geuze Megablend 2021 - 75 cl

De HORAL Oude Geuze Megablend 2021 Limited Edition is een blend van jonge en oude lambiek afkomstig van alle HORAL-leden (Boon, De Cam, De Troch, Hanssens, Tilquin, Lambiek Fabriek, Lindemans, Mort Subite, Oud Beersel en Timmermans). 

€ 9,70
1 items

Deze meertalige website is ontwikkeld met de steun van

https://www.flandersinvestmentandtrade.com/export/sites/trade/files/subsidies/FIT_CombiLogo_Int_1line_0.jpg

Lambiek • Oude Geuze • Oude Kriek • Framboos • Faro
© 2007-2021 | Het Huis van de Geuze | Pajottenland